1977 -> i dag

Fra Lars Solberg si tid med oppstart og Sogn og Fjordane Storband, til kulturskulealderen hvor administrering og lokaliteter er kommunalt.

BANDET SI HISTORIE

{commedia autoplay=1978_STORBAND_DEBUT_NR-01.mp3}images/mp3/historisk/1978 DEBUT{/commedia}

Storbandet & Lars Solberg

1977 - til i dag
Florø storband vart skipa hausten 1977 med Lars Solberg i førarsetet. Vi skal ha stor respekt for det arbeidet Lars Solberg la ned for kulturlivet og det han gjorde for musikklivet i Florø. Den kjende trombonisten Frode Thingnæs var med på opninga av samfunnshuset og hadde fleire seminar med storbandet. Han var ei motiverande drivkraft i oppstarten. Bandet vart nedlagt eller lagt på kvil rundt 1987. Florø storband starta opp igjen i 1993, underlagt kulturskulen, med Øyvind Brende som musikalsk leiar. Kring 1997 tok Huub Sprang over, og frå år 2000 var det Arne Sunnarvik som tok hand om den musikalske leiinga. Lars Solberg skal ha æren for at vi fikk et storband i Florø. Vi ønsker enda mere bilder av den tiden.

Et Storband Med Historie

1978 - 2022
Det er ikke mye igjen av det gamle Storbandet som ble startet av Lars Solberg på 70-tallet. Mange ting har endret seg, til og med instrumentene, høytaler, forsterkere, synther og pianolyder, mixebord, mikrofoner, lyssetting, og låtene har alle forandret seg mye. Likevel er det lett gjenkjennlig som storband. Vi må jo sende en takk til det gamle som satte det i gang. Kulturskulen gjør en glimrende jobb med å holde alt gående.

Den perfekte danseaften

Storband til alt av fester og dans

Kjør stil - bestill deg et storband!
Vi stiller med vokalist med muligheter for å be om ønskerlåter, men vær tidlig ute!

Tidlige dager

SFJ Storband og Florø Storband hadde flere felles medlemmer.